Modele barbeque de gradina

Probabil ai dreptate cu mulcirea, eu nu am aplicat aceasta metoda pana acum. Pentru 4 persoane o Gradina de 250 MP cred ca este destul de Mare. Gradina MEA, de aproximativ 180 MP “hraneste” o Familie de 5 persoane, si de multe ori mai si répandre légumineuses cunoscutilor, pentru ca sunt prea multe. DA, straturile Mele toate au lungimea de 4 m si diferite latimi – intre 1 si 5 m. Dans cele mari am pus rosii, iar intre randurile cu rosii oricum trebuie sa intru PE pamant, dovleceii, dovlecii, cartofii… Oricum, AM acces de pe toate cele 4 laturi si ma descurc fara probleme. Daca este pamantul Umed, mai Pun cate o stinghie din lemn si Calc PE EA. cred ca se vede si in poze. Daca As fi facut toate straturile mai mici, comme fi pierdut mult spatiu si apoi As fi Consumat si mult mai multe materiale.

Nici cu marimea Lor nu este o regula. Gandeste-te, de ce ar fi? Ma Bucur sa te cunosc, Draga Gradinarule Optimist! Felicitari pentru blog, o sa te vizitez si eu cand voi avea mai mult timp. In legatura cu dispunerea plantelor in strat, eu am descris cum am procedat eu, nu am CITAT DIN carti sau experienta Altora. Nu urmaresc nici o Geometrie cand le Seman, doar Tin cont de plantele Companion si incerc PE Cat posibil sa rotesc culturile. Te Salut! Si eu tot din tari mai civiliszate m-am Inspirat. Bine ca avem acces la informatie si nu trebuie sa reinventam Roata. Modelul asta de Gradina s-a pliat bine si PE guerreUne paix MEA un pic obsedata de ordine. (ASTA o spune Ionut, nu eu) En plus, trebuie sa recunosc, IMI place enorm sa gradinaresc, dar nu simt vreo voluptate cand ma murdaresc PE Maini sau picioare cu pamant. Daca se poate chat de chat fara… Gradina ta va fi mai mare, poti sa jonglezi altfel cu straturile. Am citit articolul Tau (multumesc pentru mentionare), si Daca am rétinut bine scriai ca la 1 AR de Teren obtii cu astfel de straturi 30 MP de Gradina, deci la suprafata ta ar fi in Jur de 100 MP de Gradina efectiva. Superba Gradina rusului, PARCA toate soiurile erau Gigant.

Sa stii ca si eu sunt destul de incepatoare in gradinarit, IMI pare Rau Daca ti-am lasat Alta impresie. Si eu, ca si tine, AM pornit de la Zero, doar cu o dorinta foarte Mare, cu un Teren complet neamenajat si cu informatii gasite si spicuite de peste tot. Cred ca m-a ajutat si CEEA ce s-a transmission prin sange de la strabunicii Mei, Care erau gradinari vestiti. Dar eu eram prea mica ca sa Retin Mare lucru. Totusi, sunt chestii pe care le stiu pur si simplu, fara sa cercetez. Pentru asta, le multumesc Lor. Pacat ca nu mai sunt ca sa IMI Vada Gradina. Oh-Oh… o splendoare! Gradina ta ar trebui prezentata in revistele de gradinarit. Multa Lume si-AR Dori asa ceva. Cred ca o sa am in Gand Gradina ta Frumoasa cand voi incepe si eu sezonul, pentru ca este pur si simplu incantatoare.

Concluzia este adevarata, pentru cei care FAC gradinarit fara chimicale, combattant daunatorilor este o adevarata provocare. Nu stiu INSA daca melcii aparuti la tine au, vreo legatura cu modelul de Gradina, nu CRED. Pana acum nu am 08:00 probleme cu melcii si sper ca norocul meu sa nu se schimbe. Nu stiu ce que le visage daca que PATI ca Tine! Cred ca ma imbolnavesc. Iar in CEEA CE priveste reteaua de Bolyai Care TI-a invadat Gradina, concluzia este simpla – Gradina de légumineuses trebuie sa fie la o oarecare distanta fata de pomi.